Oplossingen Solar Batterij Meter

Solutions Solar Battery Meter is een innovatieve en eenvoudig te gebruiken draagbare batterij meter. Het werkt door het meten van de energie die is opgeslagen in de stralen van de zon ten opzichte van de tijd die een batterij volledig is opgeladen of ontladen. Een apparaat als dit kan worden gebruikt voor vele dingen met inbegrip van het toezicht op de hoeveelheid zonne-energie die wordt gebruikt door apparaten of auto's en de hoeveelheid elektrische stroom die door huishoudelijke apparaten. De meter is zeer eenvoudig te gebruiken en je hoeft niets te installeren.

U kunt dit apparaat bij de meeste hardware winkels te vinden en in veel gevallen kunt u hen als een kit om uw zonnepaneel of batterijen te installeren. Eenmaal geïnstalleerd ze de taak van het toezicht op de hoeveelheid zonne-energie die is opgeslagen in uw zonnepanelen of batterijen en het moment dat de energie blijft daar te doen. Dit maakt het zeer eenvoudig om te weten wanneer de batterij moet worden opgeladen.

Er zijn twee belangrijkste onderdelen van deze meter, een meter lichaam en een draagbare LCD-display. Beide onderdelen zullen prima werken, maar je kan het nodig zijn om een ​​aantal extra bedrading om hen beiden bruikbaar te maken toe te voegen. Een deel van de draad nodig heeft om naar een zekeringkast en een deel van het nodig heeft om terug te lopen naar uw zonnepaneel of batterijen.