Aan de andere kant, Oracle, een van 's werelds meest gerenommeerde technische bedrijven, weet wat goed is en wat verkeerd is en het is altijd bereid om haar ervaring met het grote publiek te delen. Haar missie is om mensen de kwaliteit van software en de tools die ze nodig hebben om de meeste van hun computer en het gebruik van technologie te maken.

Software Partners is een uitstekend voorbeeld van hoe een bedrijf kunnen gebruik maken van de technologie en de kracht van het internet om een ​​succesvolle online aanwezigheid op te bouwen. Het doet het beste dat het werk stelt om haar website user base zo aantrekkelijk mogelijk te maken en bieden hen alle informatie die ze nodig hebben.

De site heeft ook een sterke zakelijke relatie met haar partners en biedt hen een scala aan tools en advies om hen te helpen groeien en bloeien. Ze krijgen ook informatie over manieren om hun bedrijf en merk te promoten. Sommige van deze tools omvatten een RSS-feed die biedt informatie over bedrijf updates, een blog dat biedt up-to-date nieuws en social media profielen die toestaan ​​dat hun klanten om contact met hen via hun websites en blogs.

vermogen Deze website eigenaar om informatie effectief te beheren en informatie verstrekken aan haar partner is belangrijk. Als je niet weet niets over de software of de producten die ze aanbiedt weet, kun je niet echt een goede beslissing om al dan niet om hun product te kopen. omdat je niet weet wat de toekomst in petto heeft. Het is belangrijk dat de website up-to-date en biedt u de informatie die u nodig hebt om de juiste beslissingen te nemen.

Een ander aspect dat deze website zo waardevol maakt, is de focus op het helpen van het bedrijf te laten groeien haar online aanwezigheid door middel van blogs en forums. Deze kunnen worden geschreven die de vennootschap of door haar partner en het geeft het bedrijf meer geloofwaardigheid en erkenning met de gemeenschap.

Met een actieve aanwezigheid op het internet maakt het ook mogelijk de software partner om te voldoen aan haar klanten van aangezicht tot aangezicht en relaties op te bouwen die gaan voor het bedrijf als geheel te versterken. Het stelt het bedrijf op te bouwen van het merk, klantenbestand en goodwill onder haar klanten in de markt.

.