Het Begrip Milieu - De Basis

Het milieu is een belangrijk onderwerp voor onze wereld. Het is ook een groot deel van wat we doen op een dagelijkse basis, en het heeft een invloed op ons zowel direct als indirect. Er zijn veel verschillende oorzaken van het milieu die verband houden met het gebruik van het milieu van de mens.

Milieumanagement

Milieu: de term zelf verwijst naar een algemeen idee van een breed en uitgestrekt gebied waar de omstandigheden voor het leven zijn over het algemeen vergelijkbaar. Omdat er veel verschillende gebieden die onderhevig zijn aan veranderingen, zoals klimaatverandering, vervuiling, cultuur, landgebruik, mensen gebruik maken van hun invloed op het milieu op verschillende manieren.

Milieu: Het milieu is de totaliteit van alles wat de instandhouding van het leven beïnvloeden en verhoging van de productie van het leven. Het milieu kan worden beschouwd als een grote "kathedraal" waar alle wezens daarin zijn allemaal levend deel van haar voortdurend veranderende architectuur. Zo moet het milieu worden beschouwd als iets dat in zijn eigen recht, niet een deel van het leven.

Milieu: De milieu-effecten zijn de resultaten van de aard van het gebruik van het milieu van de mens. Zij kunnen direct of indirect, nuttig of schadelijk zijn. Vaak mensen denken aan het milieu als het gaat over hoe de dingen werken, maar in werkelijkheid, de omgeving bestaat uit het hele proces dat zich achter de processen die worden gebruikt door de mens.

Milieu: Environment is zowel natuurlijke en door de mens gemaakt. Natuurlijke omgevingen zijn wat wij vinden om ons heen. Natuurlijke omgevingen onder meer zaken als planten, dieren, bomen, rivieren, zand, lucht, water, rotsen, bodem, zon, ozon, etc.