Het boek is gemakkelijk te lezen en te begrijpen, met veel goede informatie over de voordelen van het creëren en gebruiken van duurzame economische ontwikkeling en het gebruik van hernieuwbare energiebronnen. Ik vond vooral de secties over het maken van zonnepanelen en windturbines leuk, die ik thuis gebruik en binnenkort ook voor mijn eigen huis zal gebruiken.

Ik heb vooral genoten van de hoofdstukken over hoe je je eigen biodiesel, elektriciteit en boilers kunt maken, omdat ik er een beetje van af weet, maar ik had niet veel kennis van het onderwerp. Verder vond ik het interessant om te lezen over het belang van recycling, zowel door het gebruik van koolstof- als niet-koolstofhoudende materialen, hoe je natuurlijke energie verzamelt, hoe je regenwater verzamelt en meer. Het boek ging niet echt in op het creëren van een volledig hernieuwbare energiebron, slechts een gedeeltelijke die kan worden gebruikt voor uw huis.

Het belangrijkste voordeel van hernieuwbare energie is dat het gratis is, maar we besparen ook geld omdat we niet de hoge prijzen van conventionele energiebronnen hoeven te betalen. Door uw eigen niet-conventionele energiebronnen te maken, kunt u uw ecologische voetafdruk en afval verminderen. Het is ook goed voor ons milieu, omdat we niet afhankelijk zijn van vuile fossiele brandstoffen om energie voor ons te maken, waardoor onze koolstofemissies worden verminderd en de hoeveelheid vervuilende stoffen die we in de atmosfeer terechtkomen, afneemt.

Duurzame economische ontwikkeling. Het creëren van uw eigen duurzame economische ontwikkeling vereist minder verbruik van niet-hernieuwbare energiebronnen.

Ik vond het gedeelte over het starten en bouwen van een windturbine, zonnepaneel of biodieselgenerator leuk, die beide heel gemakkelijk te begrijpen en gemakkelijk te bouwen waren. Ik denk dat veel mensen geïntimideerd raken door deze taken. Het lijkt erop dat ze ingewikkelder zijn dan de feitelijke activiteiten van het gebruik van een stroomgenerator of zelfs het bouwen van een zelfgemaakte windgenerator! Toen ik het boek eenmaal had gelezen, was ik echter erg onder de indruk van wat ik leerde.

Het boek is een zeer goede inleiding op het onderwerp hernieuwbare energie, maar de volgende stap is om erop uit te gaan en wat onderzoek te doen. Bent u een amateur klusjesman en / of vrouw, dan kunt u uw eigen windturbine of zonnepanelen bouwen of zelfs uw eigen biodiesel generator starten!

De auteurs van het boek moeten worden gefeliciteerd met dit zeer belangrijke boek dat een zeer praktische en eenvoudige maar uiterst effectieve gids heeft geproduceerd voor duurzame economische en ecologische ontwikkeling, en hoe we gebruik kunnen maken van de hernieuwbare energie die beschikbaar is voor onze planeet. Ik raad dit zeker aan aan iedereen die zijn eigen duurzame energie wil produceren voor persoonlijk gebruik of om ons milieu te helpen.

.