Asbest Depositie en het Verwijderen van Asbest

Hoe veilig is het verwijderen van asbest? U vraagt ​​zich misschien af ​​hoe verwijdering asbest van invloed op het milieu, en hoe het u beïnvloedt.

Asbestverwijderingswerken

Asbest is een synthetisch mineraal dat ooit werd gebruikt voor isolatie. Het is geen natuurlijk voorkomend element. Het werd gebruikt voor isolatie omdat het hittebestendig. Asbest is verwijderd uit gebouwen in vele plaatsen in de wereld, maar voor een verscheidenheid van redenen.

Het verwijderen kan enige schade aan het milieu te verlaten. Maar de schade is meestal beperkt tot de structuur zelf, niet naar de mensen en structuren die het asbest materiaal omringen.

Verwijdering wordt als veilig beschouwd, omdat het asbest materiaal zelf geen inherente toxiciteit. In feite wordt gemeld dat de risico's van het ontwikkelen van mesothelioom, een vorm van kanker, zijn minder dan die in verband met het roken. Dus in zekere zin, het is goed om asbest in een gebouw.

Toch zijn er vragen over de veiligheid van asbest. Is het verwijderen zo veilig als het verwijderen van enig ander materiaal? Hoe gevaarlijk is asbest? Is het risico van blootstelling aan asbest in het gebied waar de asbestverwijdering proces vindt plaats hoog of laag?

Wanneer het verwijderen van asbest omvat het gebruik van springladingen de vezels af te breken, is gerapporteerd dat het effect op de omgeving extreem. Omdat de explosie kan opblazen van de asbest in alle richtingen, is het stof is gemeld enorm zijn. De deeltjes in het stof kan gevaarlijk zijn voor mensen die niet ademfilters hebben zijn. Tot nu toe zijn er geen formele studies gedaan naar de effecten van asbeststof bepalen geweest.

Er zijn veel plaatsen waar asbest vandaag de dag wordt gebruikt, en het verwijderen van asbest wordt beschouwd als veilig. Dus de vraag hoe veilig is asbest verwijdering is niet zo belangrijk als de vraag wat er gebeurt als asbest uit het milieu wordt verwijderd.

Veel plaatsen waar asbest vandaag de dag wordt gebruikt, als een oude dak, geen bedreiging vormt voor de werknemers of het milieu. Dat laat veel andere gevallen waarin het asbest nog steeds aanwezig zijn, en verwijdering asbest zal het milieu aantasten.

In sommige gevallen kan het asbest uit worden getrokken van de bodem, maar het asbest zou kunnen worden in de bodem en het gras en het zou kunnen worden besmetting van het grondwater. Het kan in de grond die aan de oppervlakte, kan het op het dak of gevelbeplating, kan het in de bodem. De vraag of het asbest veilig is eigenlijk dezelfde vraag die moet worden gesteld van de verwijdering proces.

Asbest kan worden ingeademd als lichaam van de persoon wordt blootgesteld aan zeer kleine hoeveelheden. Als de asbest deeltjes klein genoeg zijn, kunnen ze hun weg maken in een persoon longen. En het is niet alleen inhalatie wat een probleem is; ze kunnen in worden genomen door de huid.

Er zijn heel wat manieren dat asbest problemen kan veroorzaken. Het vrijkomen van asbest stof kan irritatie in de ogen, neus, keel, longen, en in sommige gevallen, de mond veroorzaken. Dus toen het asbest uit het milieu wordt verwijderd, is er bezorgdheid dat deze irritaties in het lichaam kan blijven.

Zo blijkt dat de vraag hoe veilig is asbest verwijdering hangt af van de vraag hoeveel gevaar wordt veroorzaakt door de asbest. De verwijdering proces kan veilig zijn, maar wanneer er wel asbest uit het milieu wordt verwijderd, is de vraag of het risico van blootstelling aan asbest is hoog of laag kan niet worden beantwoord.