Lederen Stoelen Voor Stijl en Duurzaamheid

In de wereld van moderne meubels, lederen bekleding is een zeer populaire keuze. In het verleden leer werd gebruikt door alleen de rijke en beroemde mensen, maar nu met meer mensen gebruik van maken, zijn er meer keuzes voor hen beschikbaar. Lederen bekleding is een echte klassieker meubel dat is nog steeds erg populair en nog steeds zorgt voor een stijlvolle uitstraling die zo duurzaam als het leer zelf.

Lederen Zetels

De meest populaire vorm van leer voor gebruik in lederen zetels is koeienhuid. Maar omdat koehuid is zo veel goedkoper dan andere vormen van leer, zijn er een verscheidenheid van synthetisch leer en door de mens gemaakte materialen die worden gebruikt om Seats te maken. Enkele veel voorkomende synthetische materialen zijn PU Leather, Spandex, Nylon, of andere synthetische stoffen. Deze materialen zorgen voor comfort, duurzaamheid en wat stijl aan Lederen bekleding.

Meubelfabrikanten gebruiken vaak katoen of synthetische stoffen de Lederen bekleding te produceren. Lederen bekleding dat katoen rug heeft en Spandex of PU backing is populair. De Spandex of PU is meestal de goedkoopste, maar de Spandex is niet zo duurzaam als de goedkopere materiaal.

Er zijn een verscheidenheid van verschillende afwerkingen voor lederen meubels. Het hangt allemaal af van de behoeften van de eigenaar van het meubilair en wat voor soort afwerking zij de voorkeur geven.

Er is een houtnerf afwerking die ruw kunnen zijn, glad of met zeer lichte textuur. Hoe gladder het leer en hoe meer stof op het meubilair is minder waar het lijkt. Hoewel dit meubilair is erg mooi, zal het een beetje TLC en bescherming nodig hebben om te blijven als nieuw uit voor vele jaren.

Een olie-afwerking is vergelijkbaar met de Nerf Finish, maar het leer heeft een satijnen glans.