De beste manier om jezelf te beschermen tegen een inbreker is om jezelf arm met de juiste wapens. Het is heel goed mogelijk om jezelf te beschermen tegen een gewapende indringer, zelfs met geen bescherming tegen de minder indrukwekkend methoden van diefstal.

Een inbreker kan proberen om een ​​voertuig te krijgen door te breken in uw auto of het beveiligen van een van uw eigen voertuigen. De beste manier om jezelf te beschermen tegen een voertuig breken crimineel is door het plaatsen van een zekerheid licht op uw voertuig en ervoor te zorgen dat uw ramen goed opgerold. Je moet ook een vorm van beveiliging camera op uw auto die u zal toestaan ​​om een ​​oog op je omgeving te allen tijde te houden.

Een manier om ervoor te zorgen dat het voertuig van uw inbreker is beveiligd is om enige vorm van nood vluchtroute geïnstalleerd. Bijvoorbeeld, als u in een staat leven met een noodslot wet, zou u wilt gebruiken dat in geval van een brand. Uw huis kan dienen als tijdelijke vluchtweg als u vindt dat een noodsituatie voordoet, en u nodig heeft om uw huis snel te verlaten, snel.

Wanneer een dief breekt in uw huis, is het het beste om er zeker van dat u in contact met uw lokale politie en brandweer houden, evenals call 911. U kunt ook waardevolle hulp uit het telefoonboek, Internet zoekmachines, en soortgelijke krijgen middelen.

Een van de meest voor de hand liggende punten om te onthouden over uzelf te beschermen tegen de misdaad is dat je nooit moet negeren waarschuwingsborden dat er iets mis is. Je zou kunnen merken dat uw alarm nog niet is afgegaan, en je moet hebben die mogelijkheid, moet u de politie bellen. Je moet ook bellen met de brandweer meteen, omdat een brand kan gebeuren op elk moment, en je moet er klaar voor zijn.

Zorg ervoor dat uw woning is voorzien van security verlichting, met inbegrip van dimmers, bewegingsmelders, en een bewegingsdetector in het voertuig van uw inbreker. Met uw veiligheid lichten ingeschakeld, moet u in staat om iets verdachts zien en een waakzaam te houden over uw woning te allen tijde. In het geval dat er iets gebeurt met je normale leven, te onderbreken, zoals het verlies van je baan, moet u in staat om 911 te bellen en regelen voor hulpdiensten zo snel mogelijk komen.

.