Bijvoorbeeld, in plaats van de verkoop van het bedrijf vertegenwoordiger vraagt ​​elke klant als ze wilden een nieuwe pen te proberen of te kijken, een grafische en reclame vertegenwoordiger kan eenvoudig toe te voegen een verkoop sectie om de Rollup en laat de klant om dat deel van de Rollup gebruiken. Dit zal het bedrijf toelaten om deze informatie van hun specifieke klanten te krijgen en hen in staat stellen om het te gebruiken in de toekomst als onderdeel van hun marketing materialen.

Een andere manier waarop de Rollup kunnen bedrijven productiever met hun marketing activiteiten is door hen in staat om op maat te maken ontwerpen van logo's, afbeeldingen, en key-words. Met de Rollup, kunnen bedrijven niet alleen gebruik maken van hun logo, grafisch, en key-woord design, maar kan een blanco ontwerp of aangepaste sjabloon gebruiken voor weergave op al hun mailers, brochures en ander promotiemateriaal. Dit zal niet alleen toestaan ​​dat bedrijven om zich beter te promoten om hun klanten van concurrenten, maar het zal ook hen in staat stellen om een ​​speciaal tintje aan hun voegen business-to hun bedrijf naamsbekendheid.

Wanneer een bedrijf een Rollup voor de Rollup eerste creëert het systeem voegt automatisch alle informatie die zij nodig heeft in een aparte afdeling verkoop. Deze afdeling verkoop is dan verantwoordelijk voor het bijhouden en organiseren van de informatie van de afdeling verkoop van het bedrijf. Dit maakt het bedrijf om tegenstrijdigheden of vergissingen in de informatie die zij ontvangen identificeren en uitvoeren van strategieën om deze inconsistenties te corrigeren, om het verbeteren van hun totale marketing, en een beter overzicht van wat er gebeurt met het bedrijf te houden.

Het is belangrijk op te merken dat de Rollup is niet een applicatie die een bedrijf kan installeren op hun website. In plaats daarvan wordt de Rollup ontworpen om te werken met traditionele websites en andere web applicaties, wat betekent dat als je gebruik maakt van een website of een soortgelijk type applicatie op uw eigen website, de Rollup is niet compatibel met uw site en mag niet worden gebruikt met haar .

De Rollup heeft een positief effect op zowel de bedrijven en marketeers gehad. Of u werkt met een marketing campagne of het verstrekken van bedrijf het brandmerken en graphics, de Rollup maakt marketing en management gemakkelijker voor beide bedrijven en klanten, waardoor beide partijen op hun bedrijf te laten groeien in een meer efficiënte en effectieve manieren.

.