Huis Buitenland Kopen

Is een huis in het buitenland huren of kopen beter?

Huis in het buitenland huren of kopen? Hier zijn de belangrijkste redenen waarom het beter is om te huren dan te kopen:

Huur - De eerste en meest voor de hand liggende reden om te huren is het feit dat het goedkoper is. Huurt u een woning in het buitenland, dan betaalt u alleen over de huur die u ontvangt. Dit betekent dat u geen exorbitante huren hoeft te betalen die uw inkomen kunnen wegnemen. Bovendien hoeft u niet alle belastingen te dragen die gepaard gaan met het bezitten van een stuk onroerend goed. Dit is vooral handig als u wilt verhuizen naar een land waar het gemiddelde inkomen laag is. Wanneer u een huis koopt in het buitenland, gaat het geld dat u uit de verkoop krijgt rechtstreeks op uw bankrekening. Wanneer u echter uw huis verhuurt, wordt dit geld al belast voordat het uw rekening verlaat!

Financieel - U moet nadenken over uw eigen financiƫn. Hoewel huren geweldig kan zijn, is het misschien niet altijd de beste optie als u een huis in het buitenland koopt. In veel gevallen kunt u niet profiteren van verschillende belastingvoordelen. Als u bijvoorbeeld een huis koopt, betaalt u meestal niet veel aan onroerendgoedbelasting. Bovendien zijn er meestal maandelijkse borgsommen die u betaalt om uw woning te verhuren.

- De kosten voor het huren van een woning in het buitenland kunnen erg duur zijn. Veel mensen die hun huis verhuren, moeten genoegen nemen met appartementen of kamers in huurwoningen. Dit betekent dat de huur die ze voor deze plaatsen betalen, uiteindelijk aan andere mensen wordt betaald. Voor mensen die een gezin in huis hebben, kan dit een grote deuk in hun persoonlijke financiƫn betekenen, omdat ze geld moeten uitgeven aan kinderopvang, voedsel, kleding en andere benodigdheden.

- Een ander nadeel van de levensstijl van een expat is het feit dat ze vaak het sociale aspect missen van het hebben van vrienden en familie. Ze missen ook het deel uitmaken van de lokale cultuur en houden ook van reizen. Wanneer u een huis in het buitenland koopt, verliest u al deze dingen die nodig zijn om uw leven comfortabel te maken.

De voordelen van het huren van een huis - Als u rekening houdt met deze punten, is het kopen van een huis in het buitenland veel beter dan het kopen van een huis. Als je erover nadenkt, is huren zeker de betere optie.