Beleggingen

Soorten Beleggingen

Om een ​​goede investering beslissing te nemen, moet u eerst uw doelstellingen te bepalen en selecteer vervolgens een investering die deze doelstellingen voldoet. Als u deze twee vragen kan beantwoorden, zult u weten hoeveel tijd je nodig hebt om te besteden in het onderzoeken en ontwikkelen van uw beleggingsstrategie.

Om een ​​investering te doen is om geld te investeren in een project in de hoop op een winst in de toekomst. De investeringen zijn zowel van materiële of financiële. Financiële investeringen omvatten aandelenmarkt investeringen, sparen en lopende rekeningen, certificates of deposit en nog veel meer.

Vastgoed is een andere categorie van investeringen. Investeringen in vastgoed zijn investeringen die te koop zijn. Onroerend goed is ingedeeld naar soort belegging als residentiële, commerciële, industriële of de overheid. De categorie die is niet echt goed omvat residentieel vastgoed, stacaravans, boerderijen, landbouwgrond, en land voor agrarische doeleinden. De hoeveelheid tijd die je nodig hebt om te investeren in een van deze categorieën zal worden bepaald door hoeveel geld je hebt om te investeren.

Beleggingsfondsen zijn een van de oudste categorieën van beleggingen en ze zijn ook bekend als aandelenmarkt investeringen. Beleggingsfondsen zijn de grootste categorie van de investeringen en zij omvatten aandelen, obligaties en ziekenfondsen. Beleggingsfondsen zijn ontworpen om de risico's van beleggen te diversifiëren en ze kunnen een goede manier om uw inkomen te beschermen als de economie blijft dalen zijn.

Een tweede categorie van de investeringen in vastgoed en is de snelst groeiende categorie in investeringen. Investeringen in vastgoed omvatten onroerend goed, commercieel en residentieel vastgoed en land.

De derde categorie is in de financiële en niet noodzakelijkerwijs gecategoriseerd in termen van onroerend goed of financiële. Deze categorie omvat spaar- en lopende rekeningen, cd's, geldmarkt en certificates of deposit.

Een belangrijke beslissing die je moet maken, is het al dan niet om een ​​beheerd of zelf beheerde pensioen-account te gebruiken.