Hoe om toe te Voegen aan Uw Event Handlers Website

When you use a website for hosting, one of the first things you will need to do is add Events to your website. To add the built in Events module to your website, use the events module. There are two methods to make Events available on your website. First, add an event handler to your index page, then attach it to the element op uw website.

Met deze gebeurtenishandlers kan de gebruiker zich aan- en afmelden en de lijst met gebeurtenissen doorzoeken die al beschikbaar zijn. Als een gebeurtenis niet wordt gevonden, slaat de gebeurtenishandler deze gewoon over. Maak een EventEmitter-instantie om toegang te krijgen tot deze gebeurtenissen en handlers:

Het eerste dat u hoeft te doen, is de gebeurtenissen selecteren die u wilt opnemen en vervolgens op de knop "Gebeurtenishandlers toevoegen" klikken. Dit opent het dialoogvenster Gebeurtenishandlers toevoegen. Voer vervolgens de naam van de gebeurtenis in het tekstvak in; als er geen naam is ingevoerd, noem deze dan de gebeurtenisnaam.

Klik op "OK" om uw wijzigingen op te slaan. Nadat u uw wijzigingen heeft opgeslagen, kunt u op de knop ernaast klikken om uw evenementenlijst weer te geven. Nu bent u klaar om evenementen aan uw site toe te voegen.

Met de functie Gebeurtenishandlers toevoegen kunt u een item op uw website selecteren om op uw evenementenpagina weer te geven. Als u bijvoorbeeld een evenement op uw blog heeft met de titel "Boekrecensie" en u deze wilt weergeven op de pagina van uw evenement, kunt u op de knop "Evenement toevoegen" klikken, gevolgd door de naam van het evenement. Hiermee gaat u naar het dialoogvenster Evenement toevoegen.

Typ vanaf daar de gebeurtenisnamen in de tekstvakken, klik op de knop "OK" en klik vervolgens op "Wijzigingen opslaan". Je zou nu je evenementen op de pagina moeten zien. U kunt ook de evenementnamen, beschrijvingen en categorie├źn toevoegen, verwijderen of bewerken. U kunt een lijst met gebeurtenissen bekijken door op de pijl of op de lijst te klikken. van evenementen op uw evenementenpagina.

De tweede methode om gebeurtenissen aan uw website toe te voegen, is door een gebeurtenishandler aan uw indexpagina toe te voegen.