Dingen die u kunt doen terwijl u in de Isolair Shelter bent

De Isolair Shelter in Calgary, Alberta, is een fantastische plek om je familie en vrienden mee te nemen. Het asiel biedt zoveel verschillende voorzieningen die jou en je gezin urenlang bezig zullen houden.

Isolair Onderdak

Er zijn buitenactiviteiten zoals kajakken, vliegvissen, sneeuwscooteren en slangen voor gezinnen die van buiten houden. Bovendien zijn er tal van attracties zoals het Canmore Winter Wonderland en de Great Divide River Ride waar je wintersport kunt ervaren.

Het mooie van dit asiel is dat je gratis of tegen zeer lage kosten in de faciliteit kunt verblijven. Veel van de faciliteiten zijn non-profit en bieden kortingen op kamers en andere voorzieningen. Het beste is dat je zo lang als je wilt in het asiel kunt blijven.

De Isolair Shelter ligt direct aan de Trans Canada Highway. Wanneer je in Calgary aankomt, rijd je door de Rocky Mountains. U bereikt binnenkort de stad Wetaskiwin. U slaat linksaf de Trans Canada snelweg op en bent aan de andere kant van het land.

Eenmaal aangekomen in de stad Wetaskiwin, kunt u een taxi nemen of een taxi huren om terug te gaan naar de Trans Canada snelweg. De rit duurt minder dan een half uur. Eenmaal aangekomen in Calgary, bent u klaar om op zoek te gaan naar een plek om te verblijven.

Er zijn twee hoofdgebieden waar u naartoe kunt als u de Isolair-opvang wilt bezoeken. Een van de plaatsen is Old Calgary en de andere ligt aan de rand van de Calgary River-vallei.

Er zijn ook lodges die tussen de twee gebieden liggen die u kunt bezoeken. Het kost u ongeveer zeven uur om van het ene gebied naar het andere te komen.

Als je ooit de geweldige skyline van Calgary hebt willen zien, dan zul je er geen spijt van krijgen deze plek te bezoeken. Als je dat nog niet hebt gedaan, zul je snel ontdekken dat dit een ervaring is die een leven lang meegaat. Haal het meeste uit uw tijd in de Isolair-opvang en beleef een aantal prachtige herinneringen.

The Old Calgary is een van de plaatsen die je kunt bezoeken tijdens je bezoek aan de Isolair Shelter. U kunt de Old Calgary, de Calgary Tower en de Albert Hall zien. Dit gebied is gerenoveerd om het nog mooier te maken.

U vindt in dit gebied ook een aantal mooie hotels waar u kunt verblijven terwijl u in Calgary bent. Ze bieden een verscheidenheid aan accommodaties.

Als je eenmaal in Calgary bent, kun je langs de Bow Valley rijden en genieten van het prachtige uitzicht op de Rocky Mountains. Wanneer je Calgary binnenkomt, kun je de prachtige stad zien en al het moois dat Calgary te bieden heeft. Dit omvat de Calgary Tower.

Als je eenmaal in Calgary bent aangekomen, kun je enkele van de prachtige parken en prachtige bossen zien die Calgary vormen. Het centrum van Calgary is ook spectaculair met veel mooie gebouwen en architectuur.

De Calgary Tower is een geweldig gezicht om te zien vanuit je kamer in de Isolair Shelter. Je zult ook alle geweldige bezienswaardigheden in deze geweldige stad kunnen bewonderen. Het beste van dit asiel is dat je in een kamer verblijft die op loopafstand ligt van enkele van de mooie attracties in de omgeving.

U zult tijdens uw verblijf in Calgary enkele van de populaire activiteiten kunnen zien die in dit gebied plaatsvinden. U kunt genieten van de vele sporten en evenementen die plaatsvinden in deze geweldige stad.

Er zijn veel verschillende dingen die u kunt doen terwijl u in Calgary bent. Een ding dat u in gedachten moet houden wanneer u in dit asiel verblijft, is het feit dat er veel activiteiten zijn die u kunt doen in de buurt van uw kamer.

Het enige nadeel van een verblijf in dit hotel is dat u gebruik moet maken van het lokale vervoer, zoals de Calgary-bus of taxi's. Als u naar Calgary gaat vliegen, moet u de Calgary International Airport gebruiken.

Bouw

Interessante links