Ze worden ook gebruikt om andere dingen zoals ladders, zware generatoren, pallets, dozen, zakken, het reinigen van chemicaliën, elektrische en pneumatische gereedschappen en andere soorten materiaal vervoeren. Ze bieden ook een goede dekking.

Een andere lichte aanhangwagen, het Cargo Carrier, is zeer geschikt voor mensen die iets kleiner en eenvoudig in hun vloot liever. Zware vrachtwagens die zijn uitgerust met een lading bed, zoals de Yamaha Cascada Utility Trailer zijn het meest geschikt voor het vervoeren materialen. Lichte vrachtwagens kan worden gebruikt als algemene vervoerders of haul logs of erf puin.

Air vrachtwagens, ook wel Biplanes, zijn populaire vormen van trailers voor het trekken materialen, met name omdat ze items rond in alle weersomstandigheden kan bewegen. Deze soorten trailers worden ook beschouwd als efficiënt, omdat hun flexibele aard. Sommige Air Hauling trailers zijn voorzien van volledig afgesloten hutten of interieurs die zeer zware omstandigheden kan weerstaan.

Air vervoeren, ook wel bekend als Flying Rods, is al vele jaren en blijft een steunpilaar in de trucking-industrie. Dit type vrachtwagen geleed chassis voorziet in extra veiligheid en comfort. Veel modellen bieden vierwielaandrijving, hydraulische, of elektrische stroom, waardoor ze ideaal zijn voor het rijden op het water of in modder of ijs maakt.

Cargoliners zijn de meest populaire vormen van trailers die vandaag beschikbaar zijn. Ze hebben de capaciteit om hold voertuigen, uitrusting, grondstoffen, apparatuur, en iets anders dat moet worden getrokken. Hun veiligheid eigenschappen maken ze een goede keuze voor het vervoeren items.

De verschillende opgesomde aanhangers vanaf verschaffen trucks met verschillende voordelen. Als je winkelen voor een aanhangwagen, rekening houden met de aard van de vrachtwagens een trailer voor, de hoeveelheid gewicht je moet haul nodig, de aard van de lading dat u wilt transport en de trailer grootte en stijl.

.